Åsa Kempe

Social media:

Instagram

Webbshop:

Andersochbarbro.com

Om Åsa

Hej! Åsa heter jag, men de flesta som gillar mina illustrationer och enrutingar känner mig nog bättre som AndersochBarbro. Jag har vid det här laget ritat mina figurer i drygt tio år och driver idag ett Instagramkonto och en webbshop där jag säljer dem som konsttryck, på muggar, som klistermärken och på disktrasor. Jag älskar det korta format jag vanligtvis arbetar i men drömmer också om att göra fler lite längre serier. (Hittills har jag bara gjort ett litet antal korta seriestrippar, men fler kommer!). Viktigast för mig är att förmedla en känsla, locka till skratt eller tårar och få betraktaren att känna att ”precis sådär är det”. Det här är min första seriemarknad och jag ser så mycket fram emot att få vara med! Instagram: @AndersochBarbro Webbshop: https://andersochbarbro.com/sv

Liveframträdanden:

Tävling hos AndersochBarbro!

Hjälp mig att sätta repliker på dessa två och vinn produkter från AndersochBarbo till ett värde av 1000 kr. Tävlingen pågår under hela Seriefest i väst och det vinnande bidraget utses den 31 okt kl 19:00. Tävlingen äger rum på Instagramkontot AndersochBarbro i kommentarerna under tävlingsinlägget.

Hitta tävlingen på Instagram

Önskemotiv med AndersochBarbro

Onsdagen den 27 oktober 17:00-19:00 kommer du att kunna önska ditt eget motiv hos AndersochBarbro, du önskar – jag ritar (inom rimliga gränser). Detta sker på Instagram stories, och efteråt kommer det att finnas möjlighet att köpa illustrationerna. Du kan önska motiv när som helst under den angivna tiden – jag ritar så mycket jag hinner.

Hitta eventet på Instagram

Köp från skaparen:

Konsttryck ”Överlevt ännu en dag.”

Konsttryck på fint bomullspapper i två storlekar. Från 250 kr. Finns att köpa i min webbshop under fliken ”Färgtryck”.

Emaljmugg ”Orimligt!!”

Emaljmugg med trycket ”Orimligt”. 300 kr. finns att köpa i min webbshop under fliken ”Emaljmuggar.”

Konsttryck ”Lyckas med livet”

Konsttryck som finns i storlekarna A6-A3, från 45 kr. Finns att köpa i min webbshop under fliken Konsttryck.

Konsttryck ”Carpe Diem”

Konsttryck, finns i storlekarna A6-A3, från 45kr. Finns i min webbshop under fliken ”Konsttryck.”

Konsttryck ”Chokladen är slut.”

Konsttryck som finns i storlekarna A6-A5, från 45 kr. Finns i min webbshop under fliken ”Konsttryck.”