Jenny Hannula

Social media:

Twitter

Instagram

Extern butik:

SPEJS plejs

Jenny Hannulas serier i shoppen:

Om Jenny Hannula

Jenny heter jag och jag har gjort serier sen 1998. Jag har alltid dragits åt fantastik och det är där jag helst håller mig. Då jag själv är queer tecknar och berättar jag gärna om queera karaktärer, och slänger gärna in en stor gnutta kroppspositivitet i det hela. Det ni kommer hitta i min del av shoppen är min pågående serie SPEJS (en röjig rymdopera med queera karaktärer, humor, romans och rumpsparkande), samt min målarbok Dice Cats.

Liveframträdanden:

SPEJS – en röjig rymdopera sedan 2015

Jag har hållit på med SPEJS se’n 2015 och släpper nu del 5 av serien! Hur kom jag på att rita SPEJS, hur har senaste åren funkat med serieskapandet och många fler frågor kommer tas upp i denna presentation av min serie. Det kommer även en liten smygtitt på del 5 som släpps i sin fulla glans nu till Seriefest i Väst.
Var: Facebook
När: Tisdag den 26 oktober kl 19.30-20.00

SPEJS – Liveteckning

Lagom till seriefest i Väst och för att fira att del 5 av SPEJS är färdig (i alla fall den digitala versionen) så kör jag lite liveteckning med tema SPEJS 🙂 Kom och titta, tjöta lite och ha roligt 🙂
Var: Facebook
När: Torsdag den 20 Oktober kl 19.30-20.30

Mer serier:

SPEJS-paket large: bok 1-4

OBS bara 3 paket kvar! Nu har du chansen att köpa bok 1-4 av SPEJS till mässpris! Följ med från början i seriesveriges röjigaste rymdopera! Humor, pang-pang, drama och biljakter väntar dig! I första boken av SPEJS där du får träffa Ragna och Gav och uppleva biljakter! I bok två är det mycket magical girl-vibbar när Swagata och Morwen ska lösa ett tjuvfall på en flådig fest. I bok 3 möter Ragna någon från sitt liv innan SPEJS. Bok 4 bjuder på en massa småhistorier som knyter an till alla karaktärerna i SPEJS. Observera att denna bok är på engelska!

Sammanlagt 204 sidor i färg.

Pris: 209 kr inkl frakt.

Swisha till 0730610552 med meddelande ”large” plus din adress eller maila jennula@gmail.com för beställning.

SPEJS-paket medium: bok 2-4

OBS bara 8 paket kvar! Nu har du chansen att köpa bok 2-4 av SPEJS till mässpris! Följ med från början i seriesveriges röjigaste rymdopera! Humor, pang-pang, drama och biljakter väntar dig! I bok två är det mycket magical girl-vibbar när Swagata och Morwen ska lösa ett tjuvfall på en flådig fest. I bok 3 möter Ragna någon från sitt liv innan SPEJS. Bok 4 bjuder på en massa småhistorier som knyter an till alla karaktärerna i SPEJS. Observera att denna bok är på engelska!

Sammanlagt 164 sidor i färg.

Pris: 159 kr inkl frakt.

Swisha till 0730610552 med meddelande ”medium” plus din adress eller maila jennula@gmail.com för beställning.

SPEJS-paket small: bok 3-4

Nu har du chansen att köpa bok 3-4 av SPEJS till mässpris! Kanske har du bok 1-2 redan och vill ha mer, eller så vill du börja från de göttigaste historierna (kom ihåg att bok 1-3 är fristående berättelser!) Följ med i seriesveriges röjigaste rymdopera! Humor, pang-pang, drama och biljakter väntar dig! I bok 3 möter Ragna någon från sitt liv innan SPEJS. Bok 4 bjuder på en massa småhistorier som knyter an till alla karaktärerna i SPEJS. Observera att denna bok är på engelska!

Sammanlagt 124 sidor i färg.

Pris: 119 kr inkl frakt.

Swisha till 0730610552 med meddelande ”small” plus din adress eller maila jennula@gmail.com för beställning.

Dice Cats-paketet

målarbok med 15 rollspelskatter. Boken är i A4 med tjocka sidor, perfekta att måla på! Målarboken är på 40 sidor och varje katt har en liten berättelse om sig. Två stickers på katter i fantasydräkter följer även med!

Pris: 119 kr inkl frakt.

Swisha till 0730610552 med meddelande ”Dice” plus adress eller maila jennula@gmail.com för beställning.

Stickers

Jag har letat i mina vrår och ännu finns stickers kvar, passa på! Kanske några fantasykatter, ett knivtroll eller självaste Krampus skulle vara något till din stickerssamling?

20 kr/st, 3 för 50 kr och 7 för 100 kr. 12 kr i frakt oavsett antal.

Swisha till 0730610552 med meddelande S+nummer (ex ”S1” eller ”S146” för fler stickers) och din adress eller maila jennula@gmail.com för beställning.

Fantasi & Nymfomani

erotisk antologi med serier och konst av 11 författare.

Boken är i A4 och på 60 sidor i färg.

Pris: 139 kr inkl frakt.

Swisha till 0730610552 med meddelande ”fantasi” och din adress eller maila jennula@gmail.com för beställning.