Seriefest i Väst

För tredje året i rad arrangerar Seriefrämjandet Seriefest i Väst! En hel vecka med aktiviteter för såväl de som gillar att läsa serier som att skapa serier. Festivalen satsar på digitala programpunkter såsom liveteckning, workshops, seriemarknad och livestreamat scenprogram, för vem vill inte gå på festival oavsett var man bor? Festivalen välkomnar gäster som Mats KällbladBim Eriksson och Daniel Thollin med flera. 

Det blir också en föreläsningarworkshops och utställningar i och runt Göteborg som man kan delta i om man är redo för det. Vi har inte planerat för en stor sammankomst eftersom det kanske vore att ta ut pandemisegern i förskott.

Seriefest i Väst jobbar tillsammans med bibliotek, skolor, fristående organisationer m.fl. för att skapa en festival kring serier för målgrupperna barn, ungdomar och vuxna. I årets skolprogram engageras mer än 900 elever som under festivalveckan får träffa professionella serietecknare i givande och roliga workshops. 

Seriefest i Väst i sociala medier:

Seriefest i Väst 2021 arrangeras av Seriefrämjandet, med stöd från Kulturrådet, Västra Götalandsregionen, Göteborgs stad och Wilhelm och Martina Lundgrens understödsfond.

Program för Seriefest i Väst 2021. Så här ser årets program ut! Ni kan även ladda ned som PDF: LADDA NED

Officiell sponsor för Seriefest i Väst: