Yvette Gustafsson

Yvette Gustafssons serier i shoppen:

Om Yvette Gustafsson

Jag heter Yvette Gustafsson och ritar serierna Feltänkt och Zak&Ting. Mina serier är humoristiska, färgglada och fulla av referenser till populärkultur och en släng av igenkänning, speciellt i min serie Feltänkt som jag publicerar på Instagram och Webtoons. Man kan köpa mina serier genom min webbutik på http://uvett.se/butik men man kan även kontakta mig på Facebook eller Instagram och beställa saker på det sättet. Jag heter Uvett på både Instagram och Facebook <3

Liveframträdanden:

Köp från skaparen:

Du kan köpa mina seriealbum, stickers och prints i min shop på http://uvett.se/butik Dessa köper du direkt från mig i shopen på hemsidan.se eller swisha summan till 123 406 74 27 Skriv vilken produkt du vill ha och din adress i meddelandet.

Feltänkt del 1+2 till festivalpris!

Feltänkt är serien med en massa igenkänning och humor. Den publiceras på http://instagram.com/feltankt varje tisdag. Alla avsnitt av serien är här samlade i två delar. Nr 1 med strippar från 2019 och nr 2 med strippar från 2020. Nu kan du köpa dem i festivalpack för 160kr inklusive porto. Swisha till nr 123 406 74 27 och skriv F12 din adress i meddelandet.

Feltänkt nr 1: Trötthetens faser

Boken samlar alla avsnitt av Feltänkt från 2019. För alla som någon gång tänkt lite fel, sagt fel eller gjort fel. 94:- inkl porto. Swisha till 123 406 74 27 och skriv FEL1 i meddelandet med din adress.

Vykorts-paket Feltänkt 2020

De 10 mest populära avsnitten av Feltänkt 2020 som vykort! Köps i 10-pack. På baksidan finns yta för dig att skriva text och adress och skicka till en vän. Storlek: A6 (108×148 mm) 124:- Köp från http://uvett.se/butik eller med Swisha till 123 406 74 27

Box med hela Zak&Ting: Jobbiga jävlar (del 1-4)

Jobbiga jävlar del 1-4 levererade i en handgjord box. Alla fyra böckerna får plats i denna box som är gjord av foamboard och tryck på 130 g-papper. Monterad för hand och passar perfekt för dina böcker.

Jobbiga jävlar handlar om Zak&Ting, som träffar en tjej på en fest, som Ting genast vill hjälpa ur sina sorger. Det visar sig vara lättare sagt än gjort och nu har de en lite väl stor personlighet på halsen. Till råga på allt rasar de ned i underjorden, som liknar ett Dante’s inferno, fast ändå inte. Trots att de inte riktigt kommer överens måste de hjälpas åt för att ta sig tillbaka till jordytan. De måste visa vänskap och tillit mot både varandra och sig själva.

Jobbiga jävlar är ett äventyr som handlar om vänskap och hur man är mot sig själv och andra. Och du kommer ha roligt på vägen!

Du kan köpa böckerna separat på http://uvett.se/butik, eller som beskrivet här. Hela boxen med böcker kostar 380:- inkl. frakt. För att köpa hela boxen med alla fyra böcker, swisha 380:- med meddelandet BOX och din adress i meddelandet.

Färgläggningsbok Zak&Ting

Under festivaltiden kommer jag att ha liveteckning med färgläggning av några bilder från färgläggningsboken och du kan köpa din egen till dig själv eller någon du känner! 74:- inkl. porto. Swisha till 123 406 74 27 och skriv MÅLA i meddelandet tillsammans med din adress.

Följ Feltänkt på Instagram

Varje tisdag kommer ett nytt avsnitt av serien och däremellan stories om allt mellan himmel och jord. Igenkänningsfaktorn är stor. http://instagram.com/feltankt Välkommen!